sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Läksiäiset

Työkaverin läksiäisiin askaretelin kakkua. Uskotteko kuinka kovat paineet on tehdä kakkua ihmisille, joiden kanssa työskenteleen, kun he sattuvat olemaan ravintola-alan ammattilaisia, ja juhlittava on juuri keittiömestari. Paineista huolimatta nauroin kakkua tehdessäni ja epäonnistumisista huolimatta kakusta tuli juuri sopiva. Koristeetkin osuivat nappiin ja hymyilyttivät sekä juhlittavaa että muita. 

Kakku on suklaakakku. Pohja ja täytteet ovat samat kuin kitkat-kakussa. Vain kermavaahtoa muokkasin sen verran, että lisäsin joukkoon sitruunankuoriraastetta. 

Koristeet on tehty sokeri- ja suklaamassasta. Voisin väittää rakastavani koristeiden tekoa, vähän kuin olisi taas lapsi ja muovailisi, mutta tällä kertaa niitä saa syödä. Kakku on kuorrutettu valkosuklaakuorrutteella, massa ei toiminut aivan niin kuin olisin halunnut, joten reunat peitin valtavalla kasalla suklaarouhetta. Kakusta tuli näin hyvin näyttävä ja jokaisen suklaaholistin unelma!







Onnea uusiin tuuliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti