keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Marjakauden pannacottakakku

Heinäkuun lopulla sain tehdä ihanille vieraille jälkkäriä. Kummipoika perheineen oli käymässä ja mikä onkaan parempi syy herkutella.

Jälkkäriksi tein pannacottakakkua. Valkosuklaa tuo makeuden ja jogurtti keventää makua. Koristeeksi piti saada mustikoita ja vadelmia suoraan metsästä haettuna. On ihana hypätä ojan toiselle puolelle ja poimia kakun päälle takuulla tuoreet koristeet.




Pohja

100 g digestivekeksejä
75 g voita

Murskaa keksit ja lisää voisula murujen joukkoon. Sekoita ja painele irtovuoan pohjalle.


Täyte

6 dl kuohukermaa
6 dl jogurttia
120 g valkosuklaata
7 liivatelehteä
tomusokeria
limen kuoriraaste ja 

Pistä liivatelehdet likoamaan. Kiehauta kerma, lisää joukkoon liivatelehdet sekä valkosuklaa ja anna sulaa. Anna jäähtyä hetki. Sekoita kermaan limen kuoriraaste, mehu ja jogurtti. Pistä jääkaappiin hyytymään. Koristele tuoreilla marjoilla ja valkosuklaalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti